over vreman

Loonbedrijf Vreman is officieel opgericht in 1973. Vanuit het boerenbedrijf begon Bennie Vreman eind jaren '60 met melkrijden, vanaf 1973 is het een loonbedrijf. In 1998 is zoon Robert Vreman in het bedrijf gekomen en vormen zij sinds 2005 een maatschap. Nu, bijna 40 jaar later, is Loonbedrijf Vreman uitgegroeid tot een mooi familiebedrijf, dat een totaalpakket van agrarisch loonwerk aanbiedt.

Kwaliteit

Altijd klaarstaan, doorgaan tot de klus geklaard is en afspraken nakomen. Dat zijn de speerpunten waaraan Loonbedrijf Vreman haar bedrijfsvoering ophangt. De twee vaste medewerkers en de vaste groep oproepkrachten zijn altijd enthousiast, flexibel en leveren de kwaliteit die het familiebedrijf stelt aan hun dienstverlening. De jongens hebben allemaal een agrarische achtergrond. Hierdoor zijn zij heel goed in staat mee te denken om de werkzaamheden zo efficiënt en netjes mogelijk uit te voeren.

Samenwerking

Loonbedrijf Vreman is een toekomstgericht bedrijf met een net machinepark. Door een goede samenwerking met collega loonbedrijven, beschikt Loonbedrijf Vreman over uitgebreide middelen om in iedere vraag op het gebied van loonwerk en grondverzet te kunnen voorzien.


Neem contact op voor meer informatie of kom eens langs voor een kop koffie.